På et afsluttende møde på Grønttorvet blev det besluttet at arbejde videre på at søge midler til at fortsætte et nyt projekt. Formålet er at udbrede 6 om dagen til mange flere kantiner, hvor der skal bygges på erfaringerne fra det netop afsluttede projekt. 
Forskningsforeningen for frugt, grønt og kartofler og Københavns Engros Grønttorv har besluttet at udarbejde og udsende materiale baseret på erfaringerne fra de 5 demokantiner fra projektet. Formålet er at få flere kantinekøkkener til at gå i gang med at anvende mere frugt og grønt. Materialet bliver udsendt 4 gange med 4 ugers intervaller startende medio januar 2003 og sluttende i april 2003. Materialet er opdelt i 4 trin, så køkkenerne langsomt men sikkert kommer igennem hele processen ved hjælp af materialet. Materialet udsendes til de 1.500 kantiner, som vi via projektet og Kræftens Bekæmpelses temauger i kantiner har identificeret som motiverede.

- Det er MEALS erfaring, at systematikken i at få rigtig mange kantiner med ikke har været optimal. Ved forespørgsel til mange af vore læsere, som i stor udstrækning omfatter ledende og mellemledende personale på offentlige og private bespisningssteder, har man ikke fra projektgruppen fået henvendelser eller efterfølgende henvendelser.

Det betyder ikke, at man ikke disse steder går ind for ideen, men den mest effektive "skubben på" tilskrives pressen. På den baggrund burde Forskningsforeningen for frugt, grønt og kartofler, Københavns Engros Grønttorv og Kræftens Bekæmpelse m.fl. i højere grad invitere pressen med ved det "runde bord". 
Det er udmærket at have et budskab, men så gør det vel ikke noget, at flest muligt får det at vide...

- 6 om dagen projektet har en spændende hjemmeside www.6omdagen.dk og vi opfordrer vore læsere, som gerne må fortælle det videre til andre, mens de snupper et æble, til at anvende hjemmesidens database til dels at søge informationer og dels også til at lægge tips ind, således at hjemmesiden kan være omfattende aktiv.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?