Egaa Andersen ApS 
På TEMA 2003 præsenterer Egaa Andersen i samarbejde med Scankaffee (DK) et bredt udsnit af espresso og cappuccino maskiner fra Europas førende producent, italiensk LAVAZZA Espresso Point.

LAVAZZA Espresso Point producerer mere end 185.000 maskiner om året og er repræsenteret over hele verden. Scankaffee er generalagent for LAVAZZA Espresso Point i de nordiske lande.

Matinèe
Matinèe

LAVAZZA Espresso Point har til sine maski­ner udviklet en række forbrugs­­pro­duk­ter, som udover diverse kaffetyper også omfatter chokolade, mælk og bouillon. Alle for­brugs­pro­duk­ter leveres i kapsler, hvor indholdet af hver kapsel svarer til en kop. Kapslerne er vakuumpakkede, således at smag og aroma først frigives, når kapslen forbruges.

LAVAZZA Espresso Point følger udviklingen af kaffekulturen i de nordiske lande og henvender sig med sine maskiner og kaffeprodukter m.m. til såvel den professionelle og kvalitetsbevidste café og restaurant som til enhver virksomhed, som ønsker at glæde sine kunder og ansatte med friskmalet kaffe af høj kvalitet. Alle maskiner har indbygget vandbeholder og skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Man undgår således omkostningskrævende og besværlige installationer. Maskinerne er derved også nemme at flytte og kan derfor med fordel også anvendes ved møder, konferencer og messer.

  • Egaa Andersen og Scankaffee tilbyder gratis opstilling af maskiner mod køb af forbrugsprodukter.
  • Maskinerne kan også købes.

TEMA messen i Bella Center: STAND B4 - 028 A


www.scankaffee.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?