"Cook for Life" er et nyt koncept fra Agrova Food, Arla Foods, Hatting og Royal Greenland samt bladet Helse. 
I de danske kantiner og storkøkkener er der - ligesom i resten af samfundet - fokus på fedtindholdet i maden, og lokalt er der også taget forskellige initiativer for at reducere indholdet af fedt.

Hemmeligheden er derfor at finde den rette balance mellem mindre fedt og bevaring af den gode smag i retterne, som danskerne holder af. Denne problemstilling var baggrunden for, at en række danske fødevarevirksomheder i fjor gik sammen om at udvikle et fælles projekt om sund mad, der smager godt, og som holder sig inden for de anbefalede fedtenergiprocenter (30%).

Resultatet var et opskriftshæfte med inspiration til kantiner og storkøkkener over hele landet. Hvorledes hæftets modtagere er udvalgt, skal vi ikke kunne udtale os om, men ved forespørgsel er kendskab til materialet - meget pænt sagt - begrænset.

Måske kunne det være en anvendelig ide fx at informere fagpressen, som jo har berøringsflade med en række kantiner og storkøkkener, og som de sammengåede virksomheder antyder at ville informere.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?