Jensens Foods 
Grillstegt kyllingebryst med den karakteristiske Jensen-smag kan nu købes som hurtig færdigmad i supermarkedet.

Den populære og karakteristiske Jensen-smag breder sig nu hurtigt fra de mange Jensen´s Bøfhuse til danskernes middagsborde. Seneste skud på stammen er marinerede kyllingebryster, som det kun tager to minutter at tilberede i en mikrobølgeovn.

Supermarkedernes kølediske rummer i forvejen et pænt udbud af nem og hurtig Jensen-færdigmad: De kendte saucer, spareribs samt traditionelle danske gryderetter. Og nu altså side om side med kyllingsbryst i to varianter.

 

Jensen kyllingebyster

 

- Både kyllingebryst, gryderetterne og vores spareribs er færdigmad i en høj kvalitet. Det er noget, som danskerne efterspørger mere og mere, for der er sjældent tid til de store udskejelser i køkkenet til daglig. Alligevel må maden gerne være lækker, siger Morten Petersen fra Jensen’s Foods i Struer.

Hidtil har de grillstegte kyllingebryster med de karakteristiske Jensen-marinader været reserveret gæsterne på Jensen’s Bøfhuse. Nu kan de købes med hjem til spisebordet.

Jensen laver kyllingebryst i to varianter, nemlig med barbecuesmag og med persille/hvidløgssmag. De kan serveres med ris, pasta, kartofler eller flûtes som tilbehør. Men de kan også skæres i skiver som pålæg eller som fyld i en sandwich.

- Uanset serveringen er de nemme at have med at gøre. Man behøver hverken at bekymre sig om optøning, stegning eller salmonella. Kødet er stegt i forvejen, og selvom det kommer i mikrobølgeovnen, bevarer det sin saft og kraft, siger Morten Petersen.

Historien om Jensen’s Bøfhus går tilbage til 1984, hvor købmanden Palle Skov Jensen købte en restaurant af nogle bekendte. I 1990 åbnede han fem familierestauranter under det fælles navn Jensen’s Bøfhus – og derefter gik det slag i slag med udbygning af restaurantkæden, som er landsdækkende i dag. I 1999 introducerede Jensen’s Foods de kendte saucer som de første færdigprodukter til detailhandelen. Siden er spareribs, færdige gryderetter og nu kyllingebryst kommet til.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?