Jensens Foods
Grillstegt kyllingebryst med den karakteristiske Jensen-smag kan nu købes som hurtig færdigmad i supermarkedet.
Den populære og karakteristiske Jensen-smag breder sig nu hurtigt fra de mange Jensen´s Bøfhuse til danskernes middagsborde. Seneste skud på stammen er marinerede kyllingebryster, som det kun tager to minutter at tilberede i en mikrobølgeovn.
Supermarkedernes kølediske rummer i forvejen et pænt udbud af nem og hurtig Jensen-færdigmad: De kendte saucer, spareribs samt traditionelle danske gryderetter. Og nu altså side om side med kyllingsbryst i to varianter.
![]() |
- Både kyllingebryst, gryderetterne og vores spareribs er færdigmad i en høj kvalitet. Det er noget, som danskerne efterspørger mere og mere, for der er sjældent tid til de store udskejelser i køkkenet til daglig. Alligevel må maden gerne være lækker, siger Morten Petersen fra Jensen’s Foods i Struer.
Hidtil har de grillstegte kyllingebryster med de karakteristiske Jensen-marinader været reserveret gæsterne på Jensen’s Bøfhuse. Nu kan de købes med hjem til spisebordet.
Jensen laver kyllingebryst i to varianter, nemlig med barbecuesmag og med persille/hvidløgssmag. De kan serveres med ris, pasta, kartofler eller flûtes som tilbehør. Men de kan også skæres i skiver som pålæg eller som fyld i en sandwich.
- Uanset serveringen er de nemme at have med at gøre. Man behøver hverken at bekymre sig om optøning, stegning eller salmonella. Kødet er stegt i forvejen, og selvom det kommer i mikrobølgeovnen, bevarer det sin saft og kraft, siger Morten Petersen.
Historien om Jensen’s Bøfhus går tilbage til 1984, hvor købmanden Palle Skov Jensen købte en restaurant af nogle bekendte. I 1990 åbnede han fem familierestauranter under det fælles navn Jensen’s Bøfhus – og derefter gik det slag i slag med udbygning af restaurantkæden, som er landsdækkende i dag. I 1999 introducerede Jensen’s Foods de kendte saucer som de første færdigprodukter til detailhandelen. Siden er spareribs, færdige gryderetter og nu kyllingebryst kommet til.