Kantinernes Landsklub 
Jan Andersen, 45, leder af kantinen i Nordjyskes hovedsæde i Aalborg, blev lørdag den 15. marts kåret som Årets Kantineleder 2003 af kollegerne og formandskab i Kantineledernes Landsklub i forbindelse med foreningens generalforsamling i Esbjerg.

Prisen som Årets Kantineleder tilfalder en person, som har gjort en særlig indsats for at formidle sin viden om branchen, og som dygtigt og professionelt formår at drive en kantine. Jan Andersen, som er uddannet kok, fik prisen med følgende begrundelse:

"Jan Andersen har i snart 12 år arbejdet ihærdigt for Kantineledernes Landsklub og har sideløbende med sit krævende og ansvarsfulde job som leder af kantinen på Nordjyske udviklet opskrifter, produceret læserbreve og i det seneste år alene stået for udvikling og etablering af KL’s website, som er et nyt aktiv for foreningen. Jan Andersen har bl.a. som sparringspartner for formanden i KL været en uvurderlig hjælp og støtte i vanskelige tider for foreningen. Endelig er Jan Andersen visionær og fremtidsorienteret, når det gælder KL’s fortsatte udvikling og fremtidsudsigter som fagligt forum for kantineledere."

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?