Grønt 1+2. To bind, på mere end 900 sider, er omfanget af Camilla Plums nye inspirerende have- og kogebog om, hvordan man gør, hvis man vil dyrke og spise økologiske grøntsager. De to bind er ikke blot en traditionel haveopslagsbog, det er nemlig langt fra alle grøntsager, der bliver omtalt. Camilla Plum har udvalgt dem, der er sjovest at dyrke og spise, og som egner sig bedst til vores danske klima. Bogen indeholder hundredevis af nye og inspirerende opskrifter på sund mad til hverdag og fest - med og uden kød. (Nyhedsbladet ØKO-NET)

Sukker. Australien har udfordret EU´s sukkereksportstøtte med udsagn om, at systemet virker forvanskende på de globale sukkerpriser. Handelsminister Mark Vaile siger i en erklæring, at Australien har tilsluttet sig til Brasilien og Thailand i en anmodning om, at et WTO panel undersøger, hvorvidt EU sukkereksportstøtten er i overensstemmelse med verdensreglerne. EU eksporterer sukker med betydelig statsstøtte og forvrider dermed konkurrencesituationen på verdensmarkederne til skade for sukkereksportører over hele verden, bl.a. Australien. (Reuters)

Luksushotel åbnet. Et nyt femstjernet luksushotel i København har slået dørene op. Hotellet Skt. Petri ligger i Nørregade i den selv samme bygning som det tidligere lavprisvarehus Daells Varehus havde til huse i. Det er et meget stort spørgsmål, om hovedstaden i det hele taget har brug for flere hoteller, men landets afskrivningsregler muliggør, at det - selv med en ret lav belægsningsprocent - kan "betale" sig at opføre hotellet. Det ventes generelt ikke, at belægningsprocenten for hoteller i København vil stige i 2003. Prisen for at ombygge bygningen fra 1937 har stået i ca. 600 millioner kroner. (Meals)

Fødevarekonference. Teknologisk Institut indbyder til konferencen "Den danske fødevarebranche" i dagene 18. og 19. september 2003. Konferencen henvender sig til produkt-, markeds- og marketingchefer, bromatologer, indkøbschefer, direktører m.v. Konferencen finder sted: Teknologisk Institut, Kongsvang Alle 29, 8000 Århus C. (T 72203000). Pris for de to dage er 8.990 + moms. Prisen inkluderer forplejning og konferencemappe samt dagbladet Børsen i 3 måneder. (Meals)

Danisco Sugar har udsendt et hæfte "Fysisk aktivitet og vægt". Hæftet gennemgår en række begreber med relation til de tre vigtigste næringsstoffer: protein, kulhydrat og fedt. (Danisco Sugar)

Danmarks største søjlefri hal. Danmarks største søjlefri multihal på 11.250 m2. Hallen bliver 150 meter lang og 75 meter bred. Hertil kommer et indbydende 1.500 m2 stort indgangsparti med alle tænkelige faciliteter for både udstillere og besøgende til messer, sport, koncerter og underholdning. Siden slutningen af marts har der været livlig aktivitet på den store byggeplads, og allerede nu kan man danne sig et klart indtryk af hallens omfang. Hallen står færdig den første uge i december.(Herning Messecenter)

b<>FoodTech Scandinavia vokser. Danmarks største fødevareeksport og tilsvarende inden for produktion af fødevareteknologi smitter positivt af på FoodTech Scandinavia, den førende skandinaviske fagmesse for fødevareteknologi. Den finder sted for fjerde gang i Messecenter Herning i dagene 11.-13. november. Allerede nu har 238 udstillere bestilt et så stort standareal, at det er nødvendigt at åbne en ekstra messehal på 5.000 m2. Udlandets interesse for messen vokser også, og der vil således blive inviteret officielle delegationer fra en række østeuropæiske lande - og som noget nyt - også fra Chile og Mexico. Sammen med FoodTech Scandinavia gennemføres også Landsmejeriudstillingen med præsentataion af de allerbedste mejeriprodukter fra Danmark, Norge, Sverige, Island og Færøerne. (Herning Messecenter)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?