AGA A/S 
Chillco er navnet på en køleenhed, der ikke behøver strømtilførsel. Med AGA's Chillco kan du for eksempel servere kolde drikkevarer, hvor der ikke er nogen elektricitet. Det unikke system giver helt nye salgs-, sampling- og demonstrationsmuligheder for både supermarkeder, festivaler og mange andre. Chillco enheden repræsenterer rendyrket innovation inden for merchandising, og samtidig er den økonomisk at anskaffe og anvende.

- Jeg ser mange mulige anvendelser for Chillco, udtaler Flemming Kay, der er markedschef og ansvarlig for levendsmiddelsegmentet i AGA. - For eksempel er den velegnet til uddeling af smagsprøver eller promotionenheder, til special events, underholdning, sponsor-events, sportsbegivenheder, osv.

Chillco er en stand-alone enhed uden kabler. - Du får en lynhurtig nedkøling af emnerne. Du kan let udskifte dekorationen og dermed brandingen. Den er nem at transportere og samle, og den giver stor opmærksomhedsværdi, siger Flemming Kay.

På AGA's stand på FoodTech kan du følge kølekæden, Madens kølige vej fra råvare til forbruger. Få indblik i de mange muligheder inden for gasteknologi til alle faser i levnedsmiddelindustrien fra frysning og pakning til køling og opbevaring af levnedsmidler, og prøv selv at lege med madens vej fra producent til forbruger.

L 9060
www.aga.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?