Novadan A/S

MIKO er navnet på NOVADAN's nye serie inden for personlig hygiejne, hvor det gennemgående, elegante design er en fryd for øjet. Det helt nye produkt i serien er en skumsæbe, og den hitter bl.a. hos børnene.

NOVADAN har samlet alle sine produkter inden for personlig hygiejne i en helt ny serie, som netop nu lanceres overfor det professionelle marked. MIKO, som serien hedder, består af traditionelle sæbe- og shampoo-typer til hænder, hår og krop, både med og uden farve og parfume. Et enkelt produkt skiller sig ud fra de traditionelle, - det er den splinternye skumhåndsæbe MIKO Pearl Foam, som tiltrækker sig stor opmærksomhed.

MIKO Pearl og MIKO Soft. Klik for at gå til producentens hjemmeside
MIKO Pearl og MIKO Soft

MIKO Pearl Foam er, ligesom seriens øvrige produkter, udviklet i NOVADAN's egen udviklingsafdeling, og den sælges indledningsvis kun i 250 ml flasker med pumpe. Med et enkelt tryk på pumpen flyder den skønneste bløde skumsæbe ud i hånden. Sæben skylles utroligt nemt af igen og efterlader huden blød og kun med et let strejf af den behagelige parfumering*.¤ Selv børn er vilde med skumsæbens konsistens og vasker derfor gerne hænder. Både skumsæben og seriens øvrige flasker er flot designede til at stå fremme ved håndvasken samt i virksomhedernes baderum, og de kommer på et tidspunkt, hvor der er fokus på sammenhængen mellem sygefravær og manglende håndhygiejne på danske arbejdspladser.

Senere på året præsenterer NOVADAN et elegant, vægmonteret dispensersystem, så skumsæben for alvor kan holde sit indtog på sygehuse og i institutioner samt andre virksomheder, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at anvende de små sæbeflasker.

NOVADAN i Kolding har i snart 25 år fremstillet sæbe og shampoo'er efter forskellige recepter. Nu er hele sortimentet således blevet samlet under fællesnavnet MIKO. Produkterne har også efternavne, - Pearl er efternavnet på de produkter, der har parfume og perlemorseffekt, mens produkter uden parfume og farve hedder Soft til efternavn. De fleste af produkterne findes i 0,75 ltr., 1 ltr. og 5 ltr., mens håndsæberne også fås i små flasker i forskellige størrelser. Det er især firmaets håndsæber, der anvendes i en stor del af landets institutioner, sygehuse og plejehjem, fødevarevirksomheder m.fl. Produkterne sælges endvidere i en række europæiske lande. NOVADAN sælger ikke til private, men det gør de knapt 20 centre og forhandlere, der findes rundt i landet.

 

*) Fri for 26 dokumenterede allergistoffer angivet i 7. ændring til kosmetikdirektivet 76/768/EC.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?