Sv. Michelsen Chokolade

Sv. Michelsen Chokolade har i år allieret sig med den naivistiske kunstner Snekke Kristensen ved udsmykningen af Kunstdåsen 2005.

Snekke Kristensen er bosat i Hjørring, men har udstillet på gallerier over det ganske land. Helt aktuelt deltager han på ART FORUM d. 24 - 26/9 2004 på Galerie Wolten & Gelerie Soto. Talrige kommuner, hospitaler og kunstforeninger har erhvervet hans kunst, ligesom bestillingsopgaver optager en stor del af hans virke. Snekke Kristensens billeder er varme og humørfyldte, banale og dog underfundige. Årtes Kunstdåse er et dejligt glad og farverigt maleri, som viser en ung slank kvinde med et "Brev fra et yndigt land". Måske har kunstneren tænkt på en ganske bestemt person og et ganske bestemt land?

Årets kunstdåse 2005
Årets kunstdåse 2005

Alle kunst­dåserne er som sædvanlig fort­løbende nummere­rede, og traditionen tro er nr. 1 overbragt Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

Det originale maleri udstilles, sammen med andre af kunstnerens malerier, hos Sv. Michelsen Chokolade i Illum hvor også Snekke Kristensen fredag den 24/9. 2004 vil signere Kunstdåserne fra kl. 15 til kl. 18.

Kunstdåserne vil være i handelen midt i september og føres i velassorterede chokoladeforretninger, chokoladeafdelinger og delikatesseforretninger over hele landet.

 

Vejledende udsalgspris¤ kr. 169,95.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?