Real Pizza Products A/S: 
Real Pizza i Pandrup har oprettet en ny pizzalinie, så man nu kan endnu mere end tidligere.

Fra starten var det vores mening kun at levere til catering, og vi har afvist at lave frosne pizza i papæsker, da de ofte bliver forbundet med knap så god kvalitet.

Men efter at vi har fået moderniseret produktionslinien, er vi nu i stand til at levere en rigtig kvalitets pizza og stadig til en fornuftig pris.

Der er allerede lavet aftaler med kæder, som ønsker eget brand. Den første er lige startet. Vores produktionsstørrelse gør, at vi kan tilpasse den enkelte kædes ønsker både med hensyn til pizza-størrelse og fyld. Men vores betingelse er, at det skal være godt, når pizzaen er bagt færdig hjemme hos forbrugeren.

Real Pizza er overbevist om, at den rigtige kvalitet af frostpizza i detail vil øge salget betydeligt, da det man oftest ikke hører er, at folk ligefrem klapper i hænderne efter at have spist en pizza fra fryseren.

Der er sket meget på pizzamarkedet de sidste 10 år, og det der dengang kvalitetsmæssigt var ok, er det ikke i dag.

I de fleste byer er der ofte flere pizzariaer, og hvis man vil hamle op med dem, skal man i fremtiden kunne tilbyde frossen pizza i samme kvalitet. - Det vil sige: en bedre bund, noget fyld man kan se og smage hvad er og at fyldet er det, som forbrugerne kan lide.

www.realpizza.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?