Good Food Group A/S

Fødevaregruppen Good Food Group A/S i Vejle opkøber Svansø Food og overtager dermed en af landets stærke mærkevare. Ønsket er at udvikle og forstærke Svansø-mærkets position gennem gruppens danske og internationale selskaber.

Igennem 30 år har Svansø Food udviklet en særdeles stærk position inden for flere fødevare­områder, med det kendte Svansø-mærke som en væsentlig del af omsætningen. Selskabet har større egenproduktion i Danmark af marme­lader, desserter, dressinger og saucer. Derudover markedsfører virksomheden fødevarer og specialiteter fra middelhavslandene.

- Svansø Food har gennem de seneste 18 måneder været igennem en positiv turn-around, og i denne proces har vi søgt og fundet en stærk finansiel partner i kraft af Good Food Group, som uden tvivl kan udvikle og fremtidssikre Svansø som selskab og mærke, oplyser nuværende adm. direktør Alex Lysemose fra Svansø Food, der har forestået den krævende turn-around og salgsproces.

Good Food Group A/S overtager Svansø Food A/S pr. 1. oktober 2005 og sammenlægger det med datterselskabet Scandic Food A/S, som producerer og markedsfører beslægtede fødevarer. I forvejen er Good Food Group Skandinaviens største marmeladeproducent, og markedsfører blandt det velkendte Skælskør-mærke i Danmark.

- Ønsket med overtagelsen har været at skabe vækst og fremme de fælles værdier og derved opfylde Good Food Groups internationale vækststrategi inden for beslægtede kvalitets­fødevarer. Med opkøbet af Svansø kan vi blandt andet tilbyde vore kunder et endnu stærkere sortiment inden for mærkevarer og privat label, oplyser adm. direktør Otto Christensen i Good Food Group A/S.

I forbindelse med salget er det samtidigt besluttet, at Svansø Food A/S' nuværende administrerende direktør, Alex Lysemose fortsætter i sin nuværende position i overdragelses­perioden, der forventes at være afsluttet ved udgangen af 2005.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?