Plus Pack AS

Forbrugerne ønsker sikkerhed for, at det er uberørte fødevarer, der ligger i køledisken. Plus Pack lancerer nu, som en af de første plast-producenter, en innovativ sikkerhedsemballage baseret på thermoformning.

Tendensen er den samme i hele Europa: Forbrugerne efterspørger i stigende omfang fødevareemballager, hvor de er sikre på, at indholdet er uberørt af andre, når de tager emballagen ned fra hylden eller op af køledisken i supermarkedet.

Plastproducenten Plus Pack har udviklet en såkaldt
DiamondBowl® SureClose™

Til dette marked har plastproducenten Plus Pack udviklet en såkaldt "tamper-evident" bowle med et forseglet låg, der først kan tages af, når emballagens riveflap og "sikkerhedslås" brydes.

Emballagens navn er DiamondBowl® SureClose™ - og den er beregnet til bl.a. grønne salater, skåret frisk frugt, pastasalater, og hvad der ellers tilbydes fra delikates-serne. Selve bowlen er fremstillet i et krystalklart plast materiale OPS, som giver en meget flot fødevarepræsentation på butikshylden eller i køledisken.

Først med teknologien

- "Tamper-evident" princippet har længe været anvendt i medicinalindustrien, hvor sikkerhedsemballagerne især er fremstillet som sprøjtestøbte plastemballager. Plus Pack's teknologi er thermoformning, og inden for dette område er vi blandt de første plastproducenter, der kan tilbyde en forseglet fødevareemballage baseret på denne teknologi, oplyser Business Development Manager Peter Hedegaard Gravesen fra Plus Pack.

 

Sikkerhedsemballagen DiamondBowl® SureClose™ lanceres nu af Plus Pack på en række europæiske markeder. Inden for samme produktfamilie findes der allerede en serie emballagevarianter i både sort og klar APET.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?