Agrova Food

Lammefjords Grønt A/S i Faarevejle er netop blevet kåret som "Årets Samarbejdsudvalg 2005" af Samarbejdsnævnet SALA-LO.

- Medarbejdertrivsel og konkurrenceevne har været et fælles fokusområde for ledelse og medarbejdere på Lammefjords Grønt i godt to år, og det har været konstruktivt og fremadrettet, siger chefkonsulent Torben Jans, SALA, der sidder med i Samarbejdsnævnet.

- En af indsatsområderne har været integration af nydanskere, og virksomheden har en tydelig profil på, at man gerne ansætter nydanskere. En tredjedel af de ansatte er således etniske minoriteter, og erfaringerne hermed er - ikke overraskende - at nydanskere er gode, solide og stabile medarbejdere, siger Torben Jans.

Foto: John Olsen
Foto: John Olsen

Samarbejdsudvalget har behandlet mange aktuelle problemstillinger, som nu bl.a. har resulteret i en meget lavere grad af sygefravær, og det sociale engagement fylder nu meget i personalepolitikken.

 

- Vi er gået fra en problematisk situation med for stort sygefravær og for stor personaleomsætning til stabile forhold personalemæssigt og et minimalt sygefravær. Det er herligt, og der er ingen tvivl om, at mange forskellige forhold og tiltag har givet udslaget, siger direktør Peter Thane, Lammefjords Grønt. Han er meget glad for prisen, der understreger, at den fælles indsats har givet pote.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?