Beauvais Food Service

Mange eddikesyltede produkter opfattes i dag som gammeldags, mad som vores bedsteforældre serverede i højtiderne. Med den nye Delikatesse-serie fra Beauvais Food Service, ser tre nye og spændende varianter dagens lys: Drueagrurker med soltørrede tomater, Hele babyrødbeder med enebær og Appetit agurker.

Beauvais Delikatesse Serie survarer
Delikatesse-serien kommer i
praktiske 3 kg dåser

Danske survarer kan for fremtiden blive en del af det moderne danske køkken. Beauvais Food Service lancerer en ny Delikatesse-serie survarer, som giver en frisk pust til salat- og frokostbuffeten. Produkterne er anderledes, inspirerende og åbner for mange nye serveringsløsninger indenfor tilbehør.

 

"Vores intention har været at lave variationer af syltede grøntsager, som passer til det moderne køkken og nutidens spisevaner, men som har sit udspring i det traditionelle danske køkken. Delikatesse-serien henvender sig til dem, der vil pifte maden op til deres gæster med noget ekstra lækkert. Vores Delikatesse-serie giver dig nye variationsmuligheder indenfor tilbehør, da produkterne egner sig perfekt som tilbehør til både moderne og traditionelle retter og til hamburgere, smørebrød og baguetter. Og hvorfor ikke prøve babyrødbeder som ingrediens i salaten? Delikatesse-produkterne er lette at gå til og altid friske. De kan også anvendes som snack på buffetbordet eller til drinks.", siger Markedschef Flemming Øster i Beauvais Food Service.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?