For kaffekendere og alle andre med mod på at prøve en ny kaffe fra tid til anden lancerer Frellsen i starten af juni den nye produktrække "Best Single Origin". Navnet understreger konceptets indhold - nemlig en specielt udvalgt kaffe, der kun består af én slags bønner fra et udvalgt sted i verden. Den vil altså ikke være blandet af flere forskellige bønner og sorter, som kaffe normalt er i Danmark - men bestå af én ren bønne. Kaffen vil på den baggrund altid være speciel i sin smag og anderledes end den, man kan købe henne i supermarkedet. Til gengæld kan Frellsen love en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Kaffekop og -kande

Det særlige ved Best Single Origin-konceptet er desuden, at Frellsen kun køber et lille parti hjem, for herefter at udvælge en ny bønne, der vil give anledning til andre unikke smagsoplevelser. En ny smagsvariant tilbydes ca. hver 2.-3. måned.

Mocca fra Etiopien

 

I over 100 år har familien Frellsen specialiseret sig i fremstilling af gourmetprodukter - først bolcher og sukkervarer, siden flødeboller, chokolade og kaffe. Med det nye kaffekoncept tilbydes et særligt, udsøgt produkt til kunderne, og Frellsen ønsker samtidig at skabe en anledning til at sætte fokus på kvalitet og viden. Konceptet er inspireret af gourmetrestauranterne, hvor det er chefkokken, der bestemmer - men også garanterer den fuldendte oplevelse. Den første "Best Single Origin", der allerede er udvalgt, kommer fra Etiopien og hedder Mocca Sidamo. Konceptet tilbydes Frellsens erhvervskunder fra begyndelsen af juni, men vil også kunne købes i Frellsens butikker over hele landet samt på hjemmesiden www.frellsen.dk.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?