Beauvais Food Service

Beauvais har i samarbejde med kokken Jakob Sørensen skabt en helt ny chutney serie, fremstillet af de bedste råvarer og krydderier, efter en helt unik opskrift - tilpasset de danske smagsløg.

Jacob Sørensen har i samarbejde med Beauvais skabt tre varianter, en blomme-chutney, en hyben-chutney og en mango-chutney. Målet har været at skabe nye smags­oplevelser, der gør chutney velegnet som tilbehør til en bred vifte af retter og madvarer i det danske køkken.

Danske Chutneyer fra Beauvais
Danske Chutneyer fra Beauvais

Fokus har været på at få smagen af frugt frem. Samtidig er det vigtigt, at det er dansk chutney, hvor smagen er lidt mildere end den traditionelle chutney. Det er med til at gøre chutneyerne mere anvendelige som tilbehør til rigtigt mange forskellige retter og madvarer, som rækker langt udover det indiske køkken.

Kvalitet har stor betydning. En god chutney er med store frugtstykker, så man kan se og smage, hvad man spiser. Samtidig er det vigtigt, at krydderiernes smag træder tydeligt frem.

 

Ifølge Jakob Sørensen er chutney og eksotiske retter stadig et godt makkerpar. Men han mener også, at de skønne syltede frugter med fordel kan bruges som tilbehør til mange dansk retter, som f.eks. koteletter og frikadeller, som hermed får et nyt liv. Det er bare med at prøve sig frem.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?