Agrova Food

Gjerndrup Kartofler A/S i Vendsyssel er inde i en spændende fase, idet virksomheden nu udvider med et nyt produktions­område og samtidig optimerer den nuværende produktion. Det betyder mere end en fordobling af medarbejder­staben i det Agrova Food-ejede selskab.

Knap 14 mio. kr. investerer Agrova Food her først på sommeren i Gjerndrup Kartofler. Resultaterne heraf vil være mange. Det gælder således, at DanOnion, der hidtil har haft til huse i lejede bygninger i Nyborg, rykker ind med produktion af frosne bløde løg, frosne løg og friske skrællede løg. Den samlede produktion bliver samtidig optimeret med et nyt fremtidssikret og innovativt koge-/køleanlæg til kartoflerne samt en kontinuerlig wok, der er blandt det nyeste inden for convenience-fødevarer.

- Det er naturligvis herligt at kunne skabe synergi ved at samle produktionen af convenience-løg og -kartofler til catering og detail og i samme step få optimeret hele vores produktionsanlæg, siger Erling Jensen, direktør i Agrova Food. Han er samtidig tilfreds med nu at skulle øge staben i Gjerndrup fra fem til 12 medarbejdere.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?