Mmm..

Man skal ikke, hvis man vil tabe sig, blindt stole på, at motion giver den ønskede effekt. Det er nemlig meget almindeligt, at man bliver både sulten & tørstig efter udfoldelse af fysisk aktivitet.

For de få ihærdige motionister som ikke sætter deres ben i cafeteriet efter motionen: JA, men for langt de fleste er noget af det hyggeligste efter udfoldelse af fysisk aktivitet at gå ind i cafeteriet og sludre. Her vil der hurtigt kunne glide et par sodavand og et par ristede pølser ned.

Selv dem som styrter lige hjem fra motionscentret, vil nok lige kigge ind i køleskabet. Ved motion tømmer man mere eller mindre - afhængigt af aktivitetens styrke - kroppen for energi, og den er i forvejen ikke stor, hvis man er på skrump. Efter en omgang med sved på panden har de fleste derfor trang til mad & drikke.

Hvis samfundet vil øge børnenes aktivitetsniveau fx i skolerne, skal man også sikre sig, at de får kost med tilstrækkelig energi. Ellers bliver der et rend til burgerbaren, bageren og slikbutikken.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?