I de seneste ca. tyve år og helt specielt i de sidste 5 år har danske kost- og ernæringseksperter givet danskerne utallige kost- og spiseråd i næsten alle mulige retninger i forsøg på at nedbringe antallet af overvægtige.

År efter år konstaterer de samme eksperter, at der bliver flere overvægtige danskere, så, som meget tyder på, er de ved at give fortabt med hensyn til rådgivning om at få danskerne til at tabe sig.

Igennem mange år har det, også uden for ekspertkredse, været kendt, at hvis man indtager flere kalorier, end man forbrænder, så tager man som regel på i vægt. Det er derfor besynderligt, at dette enkle alfa og omega begreb, men muligvis derfor, ikke med meget større kraft, end tilfældet har været, er indgået i eksperternes rådgivning.

I den senere tid drejer debatten i vide kredse sig paradoksalt, om, at nogen befolkningsgrupper er for tynde. Det har hidtil blandt langt de fleste kost- og ernæringsdebattører, trods dets farlighed, næsten været et tabu-emne. Velsagtens fordi det kunne antyde konflikt mellem synspunktet mellem at tabe sig og tage på! I og for sig er det næsten kun MEALS, som gennem årene har beskæftiget sig med begge problemer på samme tid.

Unge trues på jobbet

Et af de mest forfærdelige debat-emner er om de unge mannequiner kan forbydes at opretholde deres job i modebranchen. Det er i høj grad de samme personer, som har pacet de unge til at være usund tynde, og nu, fordi en ny trend dukker op, så er de selvsamme pacere parate til ligefrem at true de unge mennesker på deres job.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?