Agrova Food

Gjerndrup Kartofler har lanceret et nyt værktøj, "Kartoffelbogen", der giver viden og inspiration, når der skal kartofler på bordet.

Værktøjet er en stor mappe, som alle storkøkkener og produktionsenheder kan få, hvis de vil have besøg af en medarbejder fra Gjerndrup Kartofler og prøve produkterne.

Mappen rummer information om alle produkterne fra Gjerndrup Kartofler, men også et hav af tilberedningsmuligheder og deciderede opskrifter.

Kartoffelbogen

Opskrifterne er delt op i kategorierne: Smørrebrød, salater, varme retter, lune retter, tilbehør, supper samt brød og kager. På den måde er den let at bruge. Dertil kommer, at den løbende skal vokse med nye opskrifter fra brugerne.

- Vi har allerede fået de første reaktioner på Kartoffelbogen, og de er meget positive, så derfor vil vi gerne gøre lidt ekstra for at fortælle, at såvel Kartoffelbogen som kartoflerne fra Gjerndrup er en overvejelse værd, siger salgsdirektør Jan Kristensen, Agrova Food.

Fødevareministeriet opfordrer danskerne til at spise kartofler hver dag. Kartofler indeholder mange kostfibre, C-vitamin samt vitaminerne thiamin og niacin. Sund mad kan godt indeholde kartofler til middagsmaden hver dag.

 

Gjerndrup Kartofler, der er et datterselskab i Agrova Food, ligger i Vendsyssel - nær Vildmosen - og kartoflerne er selvsagt dyrket i og omkring Vildmosen.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?