Læs meals.dk hver dag

(7.1.2008) MEALS har nu bestået i 25 år (1983-2008). De første 15 år med det trykte "Månedsbladet MEALS", som i 1998 blev afløst af det elektroniske "Ugebrevet MEALS", som nu ændres til "MEALS" med daglige nyheder.


Ændringerne i de forløbne år er gennemført i takt med udviklingen på informationsområdet, hvor især den lynhurtige tilgang til informationer er mulig.


I en forsøgsordning i 2007 fra oktober til udgangen af året ændrede vi Ugebrevet MEALS ved at bringe daglige informationer. Forsøget har soleklart anvist os vejen frem ved større daglig trafik på hjemmesiden, mange nye læsere og i det hele taget stærkt øgede månedlige besøgstal.


- Vi fortsætter dog med en gang om ugen som opfølgning at sende vore ca. 5.000 læsere en e-mail om "Ugen der gik".


MEALS kerneområder er kantiner, restauranter, institutioner, dagligvarebutikker og lignende steder, hvor mad og drikke håndteres i professionelt regi. Eksplosivt har pressemeddelelser om nye produkter og metoder meget store læsertal.


Vi glæder os til hver dag i 2008 at forstærke den redaktionelle udbygning. Dét skaber læsere og dermed også større opmærksomhed for bladets annoncører.


MEALS 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?