(10.1.2008) Alt for mange ting går for øjeblikket i den forkerte retning for Danmarks økonomi. For eksempel indtager vi en af de kedeligste førstepladser i EU, nemlig at vi nu er EU´s dyreste land med hensyn til dagligvarer. Vi har endog ikke bare de efterfølgende lande lige i hælene, nej, vi indtager helt suverænt den kedelige førsteplads, at når en EU borger i gennemsnit skal af med 100 kr, så skal han i Danmark af med 139 kr.

Det høje danske prisniveau er naturligvis med til at sende Danmark nedad rangstigen blandt verdens rigeste lande.¤ Ifølge Danmarks statistik var Danmark verdens sjette rigeste land i 2006, men nu kun nummer ni. Den meget ugunstige udvikling¤vil få alvorlige konsekvenser for turisme, restauranter, den offentlige kostforplejning¤m.v.

MEALS har i adskillige artikler i 2007 omtalt, at denne negative prisudvikling - med hvad deraf følger - var på vej. Senest beskrev vi emnet for et par måneder siden i artiklen Er vi på vej mod ulvetider. Artiklen opnåede store læsertal og mange kommentarer, så noget kunne tyde på, at der i vide kredse er ved at være bekymring for økonomien og dens følger herhjemme.
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?