Bliv glad for dig selv igen

Om mindre end en uge er det jul,¤men man behøver ikke i akkurat de dage at forsage den gode mad, som hører julen til. Men efter nytår skulle du, hvis du er for tyk, prøve en meget nem slankekur, som - naturligvis med fornuftige indkøb - vil give dig gode resultater på vægten og en helt ny livskvalitet. Det er ikke en kur over hals og hoved¤men en slankekur over et passende tidsforløb, som får din hjerne, krop og dets organer til at tilpasse sig dit nye spiseforløb. 

Det er sædvanligvis ikke så meget - men dog med omtanke - hvad du spiser, men snarere hvor meget du spiser. Derfor bør skåle, fade, sovsekander o.l. være bandlyst på spisebordet. Maden skal øses op i køkkenet og bæres ind på tallerken. Der gives således ingen anledning til at række ud efter mere, og ret beset så er mere i langt de fleste tilfælde også bare en form for hyggespisning, og det er netop den form for hygge, der i meget høj grad afstedkommer, at du bliver tykkere og tykkere.

Hold dig tilmed langt borte fra arbejdspladsens tag-selv-bord. Den form for spisning med de mange lettilgængelige bugnende fade vil næsten uundgåeligt dag for dag gøre dig tykkere.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?