Når du vender hjem med byttet, så husk mest på den dejlige tur til Sverige

Der er næsten ikke en dag uden, at tv og den øvrige presse har beretninger om, hvor mange penge danskerne sparer ved at handle ind i Sverige. Man bør dog erindre, at reklamens magt er underfuld, og kun sjældent medtager alle detaljer.

Det er korrekt, at kursen for den svenske krone for tiden er lav i forhold til den danske krone, men dét alene giver¤ikke hele billedet af, hvad dine indkøb i Sverige alt i alt står dig i.

Bongotrommerne har været hørt i et stykke tid, og mange danskere valfarter over sundet for at købe ind. Hissa-hussa-hejsasa, nynner svenske forretningsdrivende, nu skal dansken ha da da.

I danske butikker er mange priser sat ned i de senere måneder, mens prisen på mange varer forekommer at være steget i den senere tid i Sverige.

Veksling i de svenske butikker fra danske- til svenske kroner er ikke lav. Rejseomkostninger og fortæring koster. Når du køber ind i en række svenske butikker, får du måske en del svensk mønt med hjem, vekselkursen er meget lav. Byt og retur er kompliceret og kræver i hvert fald en tur mere til Sverige.

Når du er tilbage i Danmark med byttet og får set, efterset og omregnet det hele, så har dit købmandsskab muligvis fået et lille knæk.

- Vil du alligevel have lyst til igen at besøge Skåne, Halland eller Blekinge, så nyd de smukke landskaber, og tænk mindre på røverkøb.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?