... disse turister byder vi også gerne velkommen

En del har tidligere prøvet,¤men efterhånden bliver det mere og mere almindeligt, i sin ferie at bytte sin lejlighed eller hus med samme eller nogenlunde samme standard med en familie fra udlandet eller fra samme land.

Bytte-hjem har mange økonomiske og sociale fordele samt ikke at forglemme trygheden ved¤at ens hjem er beboet, mens man er på ferie.

Alene sparede overnatningsomkostninger i en 14 dages ferie kan plus minus løbe op i 10.000 kroner. Dertil kommer, at man råder over køkkenfaciliteter og opholdsstue m.v.

Naturligvis kan der også opregnes ulemper fx at noget går itu, men det mest almindelige ved at bytte-hjem er, at det er de samme familier, i hvert fald i nogle år, som bytter hjem med hinanden.

Langt de fleste, vi har hørt om, er glade eller meget glade for at holde ferie på bytte-hjem facon!

Bytte-hjem behøver ikke at være mellem to lande. Det kan sagtens også være i samme land. Sommerhuse kan også komme på tale. Har man fx holdt sommerferie i en årrække i sit sommerhus på Sjælland, så kunne det måske¤være afvekslende rart fx at komme til Vesterhavet.

Brancheforeningen for turisterhvervet, Horesta, anser ikke den form for ferie, som en konkurrent. Man konkluderer, at turister, som benytter den type¤alligevel¤ikke ville rejse, hvis de skulle betale for overnatninger.

Den holdning er MEALS helt uenig i. Vi tror tværtimod, at bytte ordningen vil betyde flere turister til landet.

I en tid, hvor Danmark gennem en længere årrække har tabt alt for mange turister, så er bytte-hjem turister også meget velkomne.

-Uanset, at disse turister sparer penge på overnatninger og i stor udstrækning også på udespisning, så vil de næsten uundgåeligt bruge flere penge, end de ellers ville have gjort, på andre gode oplevelser.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?