Om aftenen nyder familien slik, franske kartofler og colaer

Danskerne udespiser i større og større omfang i institutioner, skoler og virksomhedskantiner. Kalorier og ernæring overlades trygt til andre end hjemmet.

Mangfoldige virksomhedskantiner tilbyder både morgenmad, kolde og varme retter, desserter og kaffe med brød, og da begge forældre meget typisk har udearbejde og børnene er i institution eller skole¤har de alle spist sig mætte disse steder.

Politikerne taler mere og mere ihærdigt for at indføre madordninger i institutioner og skoler og dette sammenholdt med forældrenes individuelle udespisning gør, at der ikke skal laves mad i hjemmene.

Al den sparede tid på ikke at skulle købe ind & lave mad er nu blevet til herlig fritid.

I de senere år har det været sagt utallige gange, at alt for mange danskere er overvægtige, men den moderne hist og pist spisning, uden egenkontrol af døgnets mest betydningsfulde måltider, rummer i sig selv en oplagt fare for at miste overblikket over kalorieindtag og ernæring.

- Når familien omsider er samlet om aftenen foran fjernsynet, så skal der lidt hygge til fx i form af slik, franske kartofler og colaer.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?