Hotel Kong Frederik i København har fået ny ejer. Pr. 1. august overtog First Hotels driften af Hotel Kong Frederik, og det betyder, at det Islandsk ejede NP Hotels nu kun har D'Angleterre tilbage af Remmen familiens hoteller.

First Hotels føjer således Kong Frederik til sine københavnske hotel-besiddelser Skt. Petri og First Hotel. MEALS.


Økologiske mælkeproducenter kan blive de sidste. Omkring 40 danske mælkeproducenter er i gang med at lægge om til økologi. Men de kan blive de sidste, hvis prisfaldet på økologisk mælk fortsætter, advarer Evald Vestergaard, formand i Økologisk Landsforening.

På Arla Foods' initiativ er omkring 40 nye mælkeproducenter ved at lægge om til økologi. Mælkeproducenterne har indgået kontrakt med Arla Foods inden finanskrisen og mælkekrigen brød ud.

Arla Foods satte i 2007 nye mål for deres økologiske produktion i Danmark og valgte at betale producenterne et fuldt økotillæg de sidste seks måneder i omlægningsperioden. Arla Foods tager foreløbig ikke flere nye økologer ind, men de fastholder ind til videre deres mål for økologien de kommende år. Økologisk Landsforening.

 

Ny direktør for Nimb. Luksushotellet og gourmethuset Nimb i Tivoli har fået en ny overordnet leder, der nu skal fortsætte de samlede aktiviteter i virksomheden.

Tivoli har ansat René Jasper Thomsen, der er tiltrådt som leder af Nimb i en nyoprettet stilling som general manager med ansvar for Nimb Hotel, Restaurant Herman, Vinotek, Bar & Banket samt Restaurant Nimb.

René Jasper Thomsen er uddannet i hotelbranchen og har gennem årene bestridt forskellige ledende stillinger i branchen. Siden år 2000 har han været selvstændig hospitality-konsulent med primært fokus på livsstilshoteller og restauranter i high-end-segmentet. Han stod herhjemme blandt andet bag succeser som Hotel Skt. Petri, Hotel Fox og Hotel Front. Horesta.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?