Regeringen ønsker at hjælpe kriseramte danske virksomheder. Regeringen vil oprette en kreditpakke på 5 mia. kroner. Den støttes¤af Dansk Folkeparti, så regeringen har flertal for pakkens gennemførelse.¤

Helle Thorning-Schmidt (S) derimod mener ikke, at regeringen har ret i deres analyse, vurderinger eller har forstået krisen, og denne komplet kritiske bedømmelse af regeringens formåen¤må vel logisk betyde, at socialdemokraterne og dermed de øvrige partier i oppositionen, som jo kommer og¤går sammen,¤ikke vil stemme for regeringens kreditpakke.

Kreditpakken: 

Eksportkreditordningerne skal forbedres.
Kautionsordninger, der i dag administreres via Vækstfonden og giver lån til forretningsudvikling, skal styrkes. Disse lån skal fremover være fast forrentede.
Markedet for risikovillig kapital skal styrkes. MEALS.


Hotelpriser rasler ned over hele Europa (Verden). Det er ikke kun i Danmark, at mange hoteller har haft et katastrofalt første halvår. Der har næsten været tilbagegang over hele Europa. Men i den sammenhæng, selvom det har været slemt, så er der lande, der har oplevet det endnu værre, end vi har herhjemme.

Kun byer som London, Birmingham, Stockholm og Gøteborg har haft en lille fremgang.

Meget tyder på, at der er overkapacitet på området. Det kunne man passende spørge de relevante organisationer om. MEALS 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?