Sealed Air Denmark A/S

Cryovac® Oven Ease™ HC2440-stegepose kombinerer barriere-vakuumpakning med en convenienceløsning, der er klar til ovnen.

 

Den unikke Cryovac® Oven Ease™ HC2440-stegepose fra Sealed Air giver en lang række fordele for både foodservice-industrien og detailhandlen. Flerlagsposens kombination af gode barriereegenskaber og en convenienceløsning, hvor produktet er klar til tilberedning i traditionel eller mikrobølgeovn, betyder, at det indpakkede produkt bevarer sin naturlige saftighed og smag. Yderligere forbrugerfordele indbefatter hurtigere tilberedning, færre lækager, let tilberedning og nem bortskaffelse af emballagen. Marinerede og krydrede produkter bibeholder i højere grad end ellers en ensartet smag, og posen giver mulighed for at afprøve opskrifter, der ellers ville være for besværlige eller tidskrævende at lave. Stegeposen opfylder alle europæiske fødevareforskrifter for en temperatur på 200° C i op til to timer og for en temperatur på 190° C i op til fire timer.

Effektivitet i aktion
Cryovac stegeposen er designet til nem stegning af de emballerede madvarer. Den egner sig til nedkølede produkter, herunder stege med eller uden ben, samt frosne produkter i hermetisk eller ikke-hermetisk lukkede emballager. For eksempel kan en roastbeef injiceres, marineres, tumbles og emballeres, inden den bliver nedkølet og/eller nedfrosset forud for levering til restauranten.

Omfattende spektrum af fordele
Produkter, der tilberedes i den nye tilberedningspose, er mere saftige og møre, og de har en mere homogen tekstur end kød, der tilberedes ved hjælp af mere almindelige og traditionelle metoder. HC2440 lukkes med en hermetisk svejsning, der således udelukker de problemer, der kan opstå i forbindelse med brugen af metalclips i foodservice- eller forbrugerkøkkener. Herudover garanterer den en fremragende holdbarhed for både friske og forarbejdede produkter. En attraktiv produktpræsentation kan også føjes til listen over fordele for såvel foodservice-industrien som detailhandlen, og set fra producentens synspunkt udgør muligheden for at integrere de nye poser i eksisterende Cryovac®-udstyr en velkommen omkostningseffektivitet.

 

For flere oplysninger om denne pressemeddelelse, 
kontakt venligst Helle Andersson:
Tlf:¤ 4485 3714 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?