Den rigtige dosering er ofte afgørende for at komme sig

Mmm..

Det er meget afgørende for dansk økonomi, at¤ forbrugerne igen har grund til at se¤lysere på fremtiden. Forbrugertilliden nærmer sig heldigvis igen perioden før den økonomiske krise indtraf for snart et par år siden.

Naturligvis har finanskrisen ramt en del virksomheder, som ikke økonomisk kunne klare finanskrisen og derfor har været nødsaget til at dreje nøglen om, men alt taget i betragtning er Danmark, som i høj grad er afhængig af den globale økonomi, kommet igennem krisen uden de helt store negative følger.

Når man tænker tilbage, ser det ud til at regeringen med klarsyn har formået at se hvad der sker, og samtidig hvad der vil kunne ske, for når en krise indtræffer, er det aldeles afgørende ikke at handle i panik, for i så fald handler man næsten altid forkert.

Regeringens manøvrering, da krisen indtraf, har naturligvis kostet staten mange penge til hjælpepakker og andre økonomiske initiativer, men en stor del af disse penge er lån, som staten indkasserer igen med renter ved tilbagebetalingen. Initiativerne er dog småpenge i forhold til den katastrofe, som kunne være opstået for erhvervslivet og samfundet som helhed.

- Regeringen valgte at hjælpe og stimulere økonomisk bredt, så både erhvervslivet og forbrugerne hele tiden fik luft og kræfter til at klare den løbende situation. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?