Nethandel som aldrig før.

Statistik efter statistik viser fremgang for nethandel. Online¤ har i hvert fald¤lagt krisen bag sig. I første halvår af 2010 steg omsætningen for Dankort på internettet med hele 42 procent! De konstante (store) stigninger må vække interesse hos mange leverandører.

Mange virksomheder¤har en udmærket hjemmeside, men er for lidt¤opmærksom på, at den kun "virker", hvis nogen får at vide, at den eksisterer. Det lyder måske lidt banalt, men det er den enkle sandhed. 

Papirannoncer er ofte kønne og interessante at se på, men de mangler den afgørende forskel: De er ikke klikbare!

Fødevareleverandører og¤leverandører af udstyr til sektoren gør naturligvis mere og mere for at henlede pmærksomheden på deres WEBADRESSE.   MEALS

 

Carlsberg er raget uklar med Tivoli

Tivoli har sagt nej til Carlsberg, som ønskede at lancere en reklamekampagne for bryggeriets kunder i forlystelseshaven. Det sker efter, at Tivoli i år har indgået sponsoraftale med Carlsbergs største rival på det danske marked, Royal Unibrew, på bekostning af netop Carlsberg, som ellers har haft denne opgave i mange år.

Carlsberg har via leverandørkontrakter fortsat over halvdelen af ølsalget i Tivoli.   MEALS

 

Mindre interesse¤ for højere fødevareuddannelser

Der er færre førsteprioritetsansøgere til fødevarefag på de højere uddannelser, og det vil kunne give sig udslag i, at fødevareerhvervet i de kommende år vil mangle kompetent arbejdskraft.

Generelt tegner fremtiden sig ellers udmærket inden for fødevarer, men fødevarevidenskab  MEALS

 

EU går fortsat ind for landbrugsstøtten

Der er et markant flertal i EU-Parlamentet for at fastholde, at mindst 40 procent af EU budgettet anvendes på landbrugsstøtten. Denne ordning har en værdi af ca. 380 milliarder kroner.

Danmark tabte klart den del af afstemningen, der handlede om at skære i det samlede landbrugsbudget.

Der er ikke mange tilhængere af at reducere landbrugsstøtten i Europa-Parlamentet, så det har lange udsigter for de danske synspunkter på dette område.   MEALS

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?