Nem ide har givet 120.000 brugere.

Den ny digitale signatur NemID er nu udbredt til ca. 120.000 brugere af offentlige og private elektroniske informationssystemer. Blandt andet kan nævnes Skat og pengeinstitutternes netbanker.

I øjeblikket får ca. 4.500 deres digitale signatur hver dag, men inden årets udgang forventes det, at man er oppe på ca. tre millioner danskere, som anvender systemet. Der råder dog for tiden debat om systemets sikkerhed for brugerne.  MEALS

 

Agrova Food vil hedde DLG Food

Agrova Food, der er synonym med DLG-koncernens fødevareaktiviteter, skifter nu navn til DLG Food. DLG-koncernen er i dag blandt landets største virksomheder. Ved navneskiftet ønsker vi stærkere at signalere DLG-koncernens engagement inden for fødevareområdet. Samtidig kan vores kunder og omverdenen lettere gennemskue tilhørsforholdet til DLG.

En hel del af de afgrødekoncepter, vi gennem årene har udviklet, bliver i stigende omfang til fødevarer, så det er helt naturligt, at de mere forarbejdede fødevarer også bliver en tydelig del af DLG-familien.

En række af DLG Food's datterselskaber skifter også navn for at synliggøre tilknytningen. Den samlede gruppe af tilknyttede virksomheder består nu af DLG Food Convenience, DLG Food Grain, DLG Food Oil, Lammefjords Grønt, Samsø Konservesfabrik, Gjerndrup Kartofler, European Freeze Dry, DanOnion, DanConsume, Gasa Nord Grønt, Rapsol, VK Kartofler og Lammefjordens Kartoffelcentral.

Produkterne er alle vegetabilske - lige fra friske og forarbejdede grøntsager og kartofler, rapsolie, kerner og frø til bageriindustrien, til syltede rødbeder og meget mere.  DLG Food

 

Lukkedage anvendes både i børnehaver og i Folketinget 

Folketingets lukkedage handlingslammer i stor udstrækning folketingsarbejdet og dermed samfundet. Den såkaldte sommerpause strækker sig over ca. 5 måneder i træk og ikke nok med det, så er der adskillige ekstra ugers ferier.

MEALS har i adskillige artikler i mere end ti år gjort opmærksom på, at folketingsmedlemmerne, for ovenikøbet en god gage, har alt for mange fridage. Den facon var muligvis anvendelig for mange årtier¤siden, men i dag passer den¤ikke til¤nutidens krav om at kunne træffe beslutninger.

Online avisen Altinget har tidligere, og det ligger kun måneder tilbage, opgjort folketingsmedlemmernes fravær i folketingssalen under debatterne. I fraværsprocent var den socialdemokratiske leder Helle Thorning Schmidt topscorer med over 90% fravær. Mange andre partiledere var også godt med på fraværslisten.

Er Folketinget, som den tidligere EU-komissær Ritt Bjerregaard (S) sagde om EU-Parlamentet, ikke noget rigtigt parlament? I hvert fald ikke et parlament partiledere vil bruge tid på at deltage i.

- Nu er der alligevel blevet lydhør for vores gentagne synspunkter, for både Helge Adam Møller (K) og Hans Kristian Skibby (DF) er begyndt at gøre opmærksom på, at det står skidt til med arbejdsmoralen på Borgen.

- Deres kritik har også fået tilslutning fra andre folketingsmedlemmer.   MEALS

 

Er alt dyrest i København

Den danske hovedstad har nu også verdens dyreste parkering. Det viser en undersøgelse fra Colliers International. Et døgns parkering i rød zone i København koster 367 kr. eller 65 dollar.

I Midtown Manhattan, det dyre teaterdistrikt lige midt i New York by, koster det kun 40 dollar svarende til 225 kr. at parkere et døgn. End ikke Oslo, som ellers er kendt for sine høje priser, er dyrere end København. I Oslo betaler de besøgende bilister 307 kr. for et døgns parkering.

I København vil et flertal bestående af socialdemokraterne, Radikale, SF og Enhedslisten altså hæve p-afgiften til 45 kr. i timen. Mon de snart forstår, hvorfor turisterne hverken gider sætte deres ben eller bil i denne by.

Er der efterhånden eksempler på noget, der er billigst i København?    MEALS

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?