Nu er forretningsmøder kun med kaffe eller dansk vand

De tidligere så anvendte storslåede frokoster for kunder og leverandører benyttes langt fra i samme udstrækning som for år tilbage. Man dyrkede ligefrem dyre og langvarige frokoster ud fra en betragtning om, at den der smører godt kører godt.

Men den stil er i meget stort omfang forbi, hvor man tror på, at det ligefrem kan betale sig at holde lange forretningsmøder over en frokost hvor intet må mangle.

Nu er det i stedet kaffe, dansk vand og er mødet først på dagen så med lidt morgenbrød til kaffen, som er samlingspunktet om drøftelserne erhvervsfolk imellem.

I New York, London, Tokyo og Frankfurt ja faktisk over hele kloden bliver møderne i stigende grad lagt om morgenen, og årsagen er først og fremmest for at spare tid. Det er simpelthen ikke muligt i den egentlige arbejdstid at afsætte timevis af tid til sådanne møder.

Der er flere årsager til, at morgenmøder¤vinder frem. Traktementet er klart billigere,¤det¤er lettere at lægge mødet på kontoret fremfor ude i byen,¤det virker mere afslappende og uformelt og det afsluttes meget hurtigere.

Det spiller også en større og større rolle, at der nu om dage er stor fokus på sundhed og figur. Øl, spiritus og tobaksvarer er nærmest helt ude af betragtning ved møderne.

- Det er også meget lettere at beherske indtagelsen af mad & drikke over en kop kaffe, dansk vand og selv over en bid morgenbrød.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?