Konference om kantiner

Danskerne spiser 25-40 % af deres daglige mad, mens de er på arbejde. Derfor er det vigtigt, at den mad de får i kantinen, ud over selvfølgelig at være lækker, også er sund. Undersøgelser har vist, at kun 3 ud af 10 vurderer, at deres kantinemad er sund.

For at give inspiration til kantineoperatører, -rådgivere og madprofessionelle inviterer Fødevarestyrelsen og Fuldkornspartnerskabet til konferencen:

"Kom op på mærkerne" den 2. februar.

Arrangementet finder sted i Fødevarestyrelsens Kantine Mørkhøj Bygade 19, 2860 Søborg. Det er gratis at deltage og tilmelding kan ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   Fødevarestyrelsen


Danskerne har ændret fastfood vaner

Danskerne har i stor udstrækning vendt den klassiske¤fastfood som burgere, pommes frites og pizza ryggen, når de ¤køber færdigmad på nettet. Nye opgørelser fra e-takeaway-branchen viser nemlig, at den fede fastfood nu kun udgør under 25 pct. af efterspørgslen.

Det er tydeligt, at sundhed slår stærkt igennem, når danskerne køber mad via nettet.  Børsen


Hvem er billigst

Hvem udfører arbejdet billigst?
Den, som har tid tilovers!

Hans Erik Enevoldsen


Flot fremgang i novembers overnatninger

De samlede overnatninger i november måned 2010 steg med 8,2 pct. i forhold til samme måned i 2009. Både de danske og de udenlandske overnatninger steg med hhv. 5,4 pct. og 12,7 pct. Med undtagelse af feriecentrene oplevede alle overnatningsformer vækst i november måneds overnatninger.

Desværre oplever man ikke samme vækst i omsætningen som i overnatningstallene. Her ligger vi stadig på niveau med kriseåret 2009.

Vi kommer derfor ikke uden om, at indtjeningen i branchen fortsat er under pres.¤

(red. MEALS) Månedens spørgsmål for januar måned på www.meals.dk viser d.d., at 58 pct. af svarene mere eller mindre regner med fremgang for hotelovernatninger i 2011.  VisitDenmark

 
Flere københavnske p-pladser

Bystyret¤i København er alligevel blevet bange¤for udviklingen i Hovedstaden. Man har nemlig nu¤lagt op til flere parkeringspladser i København!

Den politiske kovending vil gavne handlen i almindelighed og kultur, spiserestauranter og forlystelser i særdeleshed.  MEALS


Comwell overtager Kongebrogaarden

Mens ejerne af bygningerne, A. P. Pension, har holdt kortene tæt til kroppen, så har Comwell-kæden ikke lagt skjul på, at den lå i forhandlinger om at overtage driften af Hotel Kongebrogaarden, som gik konkurs 22. december sidste år. Og i går kunne hotelkædens direktør, Preben Nesager, så fortælle, at formalia er faldet på plads.

Stedet skifter navn til Comwell Kongebrogaarden og åbner igen 1. marts. Hotellet fortsætter som femstjernet og bliver Comwells 15. hotel.

Det er oplagt at udnytte to så stærke brands i et fælles navn, forklarer Preben Nesager. Han er ikke skræmt af stedets konkurs og det pressede hotel- og konferencemarked.¤Vi har en styrke og en salgsorganisation, som giver gode muligheder for at skabe en fornuftig omsætning på Kongebrogaarden, siger Preben Nesager.  Horesta



Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?