De glade brede smil ved valgsejren er allerede forduftet hos alle de nye ministre

Mmm..

Alle regeringens ministre taler hele tiden om vækst,¤men der er stort set ingenting i finanslovsforliget, som understøtter vækst og beskæftigelse på det private arbejdsmarked.

Finanslovens centrale punkt er i stedet afgiftsforhøjelser på 5 milliarder kroner, som naturligvis vil skade erhvervslivets konkurrenceevne.¤

Det er derfor den helt forkerte vej at gå, når målet er at øge forbrugertilliden.

Månedens spørgsmål til MEALS læser i november (ca. 3.200 kantiner, restauranter, indstitutioner og andre storkøkkener) er:

Politikerne: Privatforbruget skal op. Vil du gøre det?

I dag er stillingen:
JA 17%
NEJ 83%
Der resterer ganske vist få dage i november endnu, men mon ikke sagen er afgjort.

Skal man fx pege på¤turismen, så er det således, at¤Sverige, Tyskland og Norge har fremgang, mens Danmark¤gennem 15 år fortsætter med tilbagegang.

En pudsig ting med hensyn til regeringens kasseeftersyn efter den tidligere regering er, at man hævder, at eftersynet viste et underskud på 95 milliarder, og ikke, som den tidligere regering angav, på¤85 milliarder kroner. 

Ville det ikke i den forbindelse, være passende, at regeringen viste offentligheden, hvor og hvordan den tidligere regering havde regnet forkert? Bare sådan for en god ordens skyld, da 10 milliarder mere i gæld er en slags penge for et samfund.

Regeringen sidder stadig med deres trumf-es: KICKSTART i baghånden! Den skal for 17 milliarder kroner vel snarest spilles ud, da den efter regeringens udsagn vil skabe tusindvis af nye arbejdspladser, og deraf masser skattekroner i statskassen.

I så fald er det vel en hastesag.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?