Sealed Air Denmark A/S

Sealed Air støtter Norges største leverandør af friske færdigretter, når det gælder om at imødekomme stærke og voksende tendenser inden for spisevaner


For Fjordland, Norges førende leverandør af friske færdigretter, er meningsfuld innovation, der er målrettet efter specifikke, ofte avancerede forbrugerbehov, øverst på indkøbslisten. 64 % af den norske befolkning spiser deres hovedmåltid hjemme hver dag*, og 863.000 mennesker bor alene**, så udfordringen er at finde frem til måltider, der både er nemme og sunde. I Sealed Air Cryovac® OFT-bakke med VS936HB® krympeemballering har Fjordland fundet en vigtig ingrediens i udnyttelsen af disse enorme markedsmuligheder. Tilberedningstiden på 4 minutter, muligheden for at servere måltidet uden at bruge en tallerken samt fjernelsen af risikoen for at brænde fingrene har forenklet hele processen. For Fjordland har det medført, at firmaet har sikret sig handlen med en større kæde af servicestationer i hele landet og en prestigefyldt Sial d'Or-pris i 2012.

Værditilvækst fra supermarkedet til genbrugsstationen

På det konkurrenceprægede og hurtigt voksende marked for færdigretter skal en effektiv emballageløsning bidrage til værditilvæksten i hele leverandørkæden. Cryovac® OFT-bakken øger holdbarheden, hvilket bidrager til at reducere fødevarespild og medfører direkte fordele for detailhandlerne, forbrugerne og miljøet. Dette er særligt relevant på et marked, der er domineret af en forkærlighed for varieret ernæring, hvor nordmændene gennemsnitlig indtager 13 forskellige retter hjemme inden for en 2-ugers periode***. Produkternes friske udseende og det attraktive og informative, grafiske design, der er gjort personligt af Fjordland, bidrager også til en sund bundlinje for et selskab, der er førende på markedet for færdigretter i Norge og leverer 11 millioner Fjordland-middage om året til de norske forbrugere. Omfattende feedback fra forbrugerne bekræfter, at muligheden for at håndtere retten lige fra ovnen uden brug af grydelapper og for at spise retten direkte fra bakken udgør den ultimativt bekvemme løsning, når tidsbesparelsen er nøglen og man ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Sidste led i værdikæden er spørgsmålet om bæredygtighed, hvor den innovative bakkes lave vægt, ca. 15 til 20 % lettere end CPET-alternativerne, føjes til den samlede reduktion af fødevareaffald, der opnås ved den længere holdbarhed.


Kvalitetsingredienserne

Sealed Air Cryovac® OFT-bakker er lavet af skum og er velegnede til kølede eller frosne færdigretter. De kan opvarmes i mikrobølgeovne og traditionelle ovne og har høj mekanisk styrke. De er nemme at mase sammen og fylder minimalt i affaldsspanden, og de kan genanvendes sammen med PET-flasker. I kombination med Cryovac® VS936HB® vakuumtopfilm rummer denne ultramoderne, sikre emballageløsning en selvventilerende funktion, og den er nem at åbne. For Fjordland har dette åbnet nye døre med hensyn til et større udvalg af bakkestørrelser, så det har været muligt at supplere de store måltidsbakker med mindre bakker, der passer til et mellemmåltid eller et mindre måltid. Retter, der har haft en særlig stigning i salget i den nye emballageløsning er en sammenkogt ret med oksekød med kartoffelmos, en karryret med kylling og ris, marineret kylling og marinerede rejer.
Fjordland opfylder sit ønske om kvalitet og sunde måltider ved at give overskuelige oplysninger om næringsindhold for retterne på sit websted.


Fjordland AS blev stiftet i 1994 i Bryn, Norge. Selskabet fokuserer på fødevarer, der er fremstillet af kvalitetsingredienser, og har i dag en årlig omsætning på NOK 1,2 mia. Der er omkring 40 ansatte på hovedkontoret og et salgsteam af samme størrelse spredt i hele landet. Fjordlands produkter fås i supermarkeder, døgnbutikker og på servicestationer over hele Norge og leveres direkte til hospitaler, kantiner, hoteller og restauranter. I 2010 begyndte selskabet som det første i Europa at bruge skin-pack-teknologi til færdigretter i bakker, og selskabet har modtaget en række prestigefyldte priser inden for fødevareindustrien. 

For flere oplysninger kontakt Helle Andersson:
Tlf.: +45 4918 5956 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?