A/S Wodschow & Co.

Når det drejer sig om ergonomi og effektivitet inden for den professionelle catering- og bageriindustri, er det brugerne, som er de sande professionelle. BJØRN Varimixer henvendte sig derfor til dem for at få værdifuld viden i forbindelse med udviklingen af sit nyeste produkt - KODIAK.

"Vi er glade for alle de glimrende tips, vi har fået fra vores brugere", siger salgsdirektør for BJØRN Varimixer Peter M. Frederiksen. "Takket være deres input har vi kunnet udvikle en mere strømlinet, en mere effektiv og en meget mere ergonomisk røremaskine, som tilmed overgår hygiejnekravene."¤ Da KODIAK er designet af og til brugere på baggrund af en usædvanlig grundig undersøgelse med fokusgrupper, bidrager den til at sikre, at cateringvirksomheder, køkkener og bagerier kan opfylde tidens stigende krav til effektivitet og kvalitet.

Ergonomi, hygiejne og effektivt har topprioritet¤ 
Vores undersøgelse viste, at ergonomi og effektivitet er de vigtigste aspekter ved køkkenudstyr. Omfanget af tunge løft og tidskrævende processer er ofte for stort, og ingeniører og designere hos BJØRN Varimixer besluttede derfor at gribe tingene helt anderledes an i forbindelse med den nye generation af KODIAK røremaskiner.

Mere ergonomisk 
Kedlen står højt i røremaskinen under driften. Med den højere vogn er arbejdshøjden også blevet forbedret meget. Når kedlen skal flyttes, skal operatøren bare betjene grebet for at sænke den langsomt ned på en høj vogn, der kan transporteres rundt i køkkenet - uden at det kræver tunge løft.

Mere hygiejnisk 
Den unikke gennemsigtige sikkerhedsskærm er fastgjort med magneter, der også fungerer som sikkerhedsafbryder. Skærmen beskytter mod støv, men giver mulighed for visuel kontrol under driften, så det er muligt at opnå bedre resultater. Desuden er den meget nem at rengøre, så der spares tid.

Endnu mere effektiv
Feedback fra brugere udmøntede sig i et nyt display-design, der giver en mere intuitiv betjening. Displayet er nu placeret højre oppe og vender skråt opad for at gøre betjeningen så nem som mulig, uden at det er nødvendigt at bukke sig. Det er blot endnu et aspekt ved KODIAK, som sparer tid og gør det nemmere og hurtigere at udføre arbejdet, så produktiviteten øges.

Hele designet har desuden fået et ansigtsløft med afrundede kanter, højdeindstillelige ben og mange andre fordele, som beskytter brugerne, samtidig med at de får et stærkt og effektivt værktøj med en enestående ydelse. Ydermere gør de forbedrede produktionsmetoder KODIAK til et bedre valg end dens forgængere.

Kort sagt viste inputtene fra de professionelle brugere sig at være fantastisk nyttige, og resultatet - KODIAK - er nu klar til at blive lanceret på HOST-messen i Milano.

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte:

A/S Wodschow & Co.
Kirkebjerg Søpark 6
2605 Brøndby
Tlf.:¤¤ + 45 4344 2288
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.bearvarimixer.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?