Danskerne er nu i stort omfang klar over og derfor villige til at skabe flere arbejdspladser.

En måling viser nu med al tydelighed, at uanset rød eller blå politisk observans, så har en skræk for fremtiden ramt danskerne. Det viser sig nu, trods flere års søforklaringer fra regeringens side, at de forestående realiteter nu står for døren hos danskerner.

Alle de¤planer, der skal træde i kraft om 5,10,20,30 eller endnu flere år har ikke mere befolkningens interesse. Det der er ved at tegne sig hos danskerne er, at det er nu eller aldrig.

Et stort flertal i den nævnte måling viser soleklart, at der skal skabes arbejdspladser. Intet over eller ved siden af denne opgave. Løser regeringen ikke den opgave, så er alle de gode hensigter for fremtidens Danmark måske nærmest omsonst.

Arbejdspladser skabes først og fremmest ved, at samfundet kan producere varer, som kan sælges. Det kræver, som MEALS har påpeget i årevis, konkurrenceevne og stort set intet andet.

Dét kan afstedkomme, at mange af statens udgifter - ikke mindst eksterne udgifter - må vige, for at bringe landets konkurrenceevne frem på det nødvendige niveau. 

Det kan muligvis også være påkrævet at sløjfe ministerier, som fortrinsvis "kun" har planer om:

Det lykkelige Danmark ud i fremtiden.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?