Det gælder først og fremmest vælgere, der stemte på S og SF

Mmm..

Man har i Danmark i en længere årrække prioriteret boglige uddannelser, og¤Danmark har forsøgt at kvalificere alt for mange til at være ledere (høvdinge), og forsømt håndens arbejde.

Æblet falder som bekendt ikke langt fra stammen, og vore politikere i Folketinget kan naturligvis ikke associere sig med den store befolkningsgruppe, der udgør håndens arbejde.

For en betydelig del af vore politikere i Folketinget har nærmest aldrig været i nærheden af arbejdsmarkedet?!

Men nu har vi et forestående kommunalvalg og senest om et par år et Folketingsvalg, og så er er polikerne igen på rov efter alle de vælgere, som de har negligeret.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt ses nu på en arbejdsplads med sikkerhedshjelm og lys i panden som signal til folket, at hun befinder sig i godt selskab, og der er lys forude nemlig i 2020.¤¤¤

Men uanset hendes nye selskab, så ved statministeren naturligvis nok bedre end så mange andre, at der i virkeligheden ikke bliver brug for mange danske arbejdsfolk, men i stedet for alverdens folk, som hjertens gerne vil udføre arbejde i Danmark til regulære løn- og arbejdsforhold.

Statministeren har slået tonen an, og de øvrige i regeringen er, som de skal, lige i hælene på hende med snik snak for alle de vælgere hun i stor udstrækning har negligeret.

- Det Radikale Venstre er derimod ikke mere med på dette lefleri, men fastslår i stedet for op til de kommende valg store skattestigninger for boligejere og endnu mere velkommen til flere velfærdsturister! 

 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?