Næsten alt fra regeringens mund skal først virke fra år 2020, men til den tid er vi raslet så langt bagud, at det kan være uopretteligt

Mmm..

Den målrettede satsning på hurtig ikrafttræden er ikke noget, der ligger regeringen på sinde. Man får derfor¤nemt indtryk af, at den¤ sidder og venter på, at et eller andet forjættende godt vil indtræffe. Faktisk samme følelse som at spille lotto.

I vore nabolande har de derimod helt anderledes gang i øjeblikkelige initiativer!

De senere år og ikke mindst for tiden er der fx satset massivt i hele Nordeuropa på at bruge turisterhvervet som vækstmotor:

Finland, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrig, Irland er eksempler, men Danmark befinder sig ikke i kredsen.

Det til trods for, at vi i årtier år for år med tørre tal har kunnet konstatere, at Danmark ikke i større & nødvendigt omfang, er et land, hvor man påtænker at holde ferie!

Momsnedsættelsen på restauranterne i Sverige har givet 10.000 nye job. Et tilsvarende skridt i Danmark vil betyde 5.000 nye jobs, vurderer Horesta.

Ingen tvivl om, at der kan opnås gevinster i dansk turisme uden at bruge milliarder af kroner på det.

Men hvis vi for alvor vil have del i den internationale vækst i turisterhvervet, skal der altså satses målrettet og markant, og vi opfordrer derfor regeringen til at lade sig inspirere af de mange eksempler, vi ser i landene lige omkring os.

Vi opfordrer regeringen til at¤få år 2020 bragt helt ud af hovedet!

 

 

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?