Flødebolleskaller - den smarteste nyhed på Foodexpo

Odense Marcipan A/S

Odense Marcipan gør det nu utroligt nemt og hurtigt at lave flødeboller uden overtræksmaskine. Løsningen er færdige flødebolleskaller, og en ny marcipanrulle

Noget af det mest populære i disse år er flødeboller med forskellig gufsmag og en lækker marcipanbund, som prikken over i'et. Og med de færdige flødebolleskaller bliver det ikke lettere og hurtigere at producere friske flødeboller.

Flødebolleskallerne står i en bakke med 27 stk. klar til at blive fyldt med det hjemme-producerede guf, der kan varieres med mange forskelle smagsmuligheder. Guffet fyldes lynhurtigt i skallerne med en sprøjtepose. Så skal der bare marcipanbunde på - og wupti - nu er 27 lækre, flotte flødeboller klar til salg og servering.

Ny bageegnet mandelmarcipan

Odense Marcipan lancerer også en ægte marcipannyhed med den nye ODENSE Mandel XX. En finvalset mandelmasse, der har gode bageegenskaber, og som også kan anvendes til konfekture og f.eks. flødebollebunde.

Mandel XX kommer i 500 g ruller og består af 58 % søde mandler. Mandelmassen har de samme gode bageegenskaber, som den velkendte Kranse XX, der blandt andet anvendes til kransekager.

Med de gode bageegenskaber kan Mandel XX anvendes i alle typer bagte kager, hvor der ønskes en rig og fyldig mandelsmag. Men Mandel XX kan også anvendes direkte i marcipanbrød, påskeæg og som omslagsmarcipan pga. den finvalsede struktur.

Det er hurtigt at fylde guf i de færdige flødebolleskaller fra Odense Marcipan.

Mandel XX er velegnet til bagning og også god til konfekture og bunde til¤flødeboller.

 

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?