Men nu skal der føres valgkamp, som jo også gerne må styrke hendes egen politiske profil

Efter tre år som beskæftigelsesminister beskriver Mette Frederiksen (S) i regeringens hofavis Politiken, hvad det er for et fejlagtigt system, hun har budt de danske ledige.

I den forestående valgkamp, vil hun, som hun siger, lægge pisken væk og sløjfe sine hidtidige tåbelige aktiveringskurser. Og der må heller ikke mere være overdreven kontrol og mistillid til vores arbejdsløse.

Det skal nu, må man forstå af hendes interview, erstattes med tro, håb & kærlighed i forvished om, at den arbejdsløse dansker af alt bare ønsker at få et arbejde.

Hun vil fremover ikke mere drive one size fits all (red.: én løsning passer til alle) beskæftigelsespolitik, men i stedet tage udgangspunkt i en individuel meningsfuld indsats.

Der skal ikke lyde kritik, fordi Mette Frederiksen er kommet på andre tanker. For når det ikke kan være anderledes for regeringen gennem tre år, end tilfældet er, nemlig at den ikke har været i stand til netto at skaffe nok arbejdspladser til sine borgere, så er det vel kun rimeligt, at regeringen også gør sig tanker om de menneskelige sider for denne gruppe i samfundet.

Desværre har regeringen forpasset sin evne til at forstå (erkende), at arbejdsløshed opstår næsten udelukkende af manglende konkurrenceevne!

Taber vi her, kan vi komme til at stå med en dansk velfærdsmodel, vi ikke har kendt til i årtier.

Men sådan er det jo...

 

 
 
 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?