Men det er dog stadig småt med fødevarerne

Dansk Supermarked øger kraftigt på nethandel, og udvider butikken med en ny platform:

Føtex.dk.

Der vil komme mange flere varer på hylderne i den nye netbutik fra Dansk Supermarked på Føtex.dk. Som det tidligere har været under den klik-og-hent-løsning, som man¤har kunnet finde på Bilka.dk, så handler det også i den nye onlinebutik om, at man både kan afhente, bytte og returnere varer i de fysiske Føtex varehuse.

Derudover har man lavet en række nye universer, som "Føtex for de små" til småbørnsforældre og en udbygget vinhandel, skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

"Med det nye Føtex.dk breder vi den gode kvalitet ud til alle, uanset om man handler online eller besøger det lokale varehus. Vi har bygget Føtex.dk med vores kunder for øje, så man nemt kan finde rundt i kategorierne og navigere i netbutikken, når man er vant til at gå rundt i Føtex til daglig, siger Mette Maix, direktør i Føtex.

Indtil videre har Dansk Supermarked Group, koncentreret nethandlen på Bilka.dk, men med opkøbet af Wupti.com fik koncernen adgang til en dedikeret netbutik.

Ifølge Kenneth Nielsen, direktør for E-commerce i Dansk Supermarked Group, går udviklingen netop i retning af, at grænserne mellem handel i varehusene og online nedbrydes.

"I disse år smelter indkøb i de fysiske butikker og handel på nettet sammen. Vi kan se, at forbrugerne i højere grad ønsker at researche online før et køb i butikkerne. Det er netop den udvikling, vi kommer i møde med det nye site, som gør det muligt både at købe og researche online med et markant større sortiment, ligesom varer kan afhentes og byttes i butikken," siger han i pressemeddelelsen.

 

 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?