Ny chefkonditor hos
Odense Marcipan har hjertet med.
Uddannet konditor fra La Glace, chocolatier, dessertkok på eksklusive gourmetrestauranter, underviser og inspirator Hotel- og Restaurantskolen, produktudvikler hos Summerbird og sidst, men ikke mindst, dessertkok på det danske kokkelandshold.
Ja, chefkonditor Ronnie Holmen har baggrunden og det faglige konditorhjerte med, når han fremover skal lede og udvikle fagcentret hos Odense Marcipan.
For fagcentret er det konditorfaglige hjerterum hos Odense Marcipan, og det er her, de nyeste trends, smagsretninger og opskrifter på kager og desserter udvikles.
Det er her, ideer og recepter til nye produkter og marcipankvaliteter udvikles. Og det er i fagcentret at tusindvis af opskrifter på kager, bagværk, konfekt og desserter gennem årene er udviklet til forbrugerne, bagerne, konditorerne, kokkene og fagskolerne.
Chefkonditor Ronnie Holmen har selv store forventninger til de faglige udfordringer, som giver ham mulighed for at præge og udvikle det søde køkken og hele kage- og dessertuniverset. Og personligt har Ronnie Holmen speciel interesse for to ting, når kager og desserter skal udvikles. Nemlig smag og præsentation.
Som uddannet konditor, chocolatier og dessertkok har Ronnie nemlig altid søgt at give kagerne og desserterne et blikfang og udtryk, der pirrer vores sanser og giver os lyst til at smage. Og hvor smagsnuancer, ingredienser og råvarer i kagen og desserten spiller fint sammen med en lækker og indbydende præsentation.
Odense Marcipan har hjertet med.
Uddannet konditor fra La Glace, chocolatier, dessertkok på eksklusive gourmetrestauranter, underviser og inspirator Hotel- og Restaurantskolen, produktudvikler hos Summerbird og sidst, men ikke mindst, dessertkok på det danske kokkelandshold.
Ja, chefkonditor Ronnie Holmen har baggrunden og det faglige konditorhjerte med, når han fremover skal lede og udvikle fagcentret hos Odense Marcipan.
For fagcentret er det konditorfaglige hjerterum hos Odense Marcipan, og det er her, de nyeste trends, smagsretninger og opskrifter på kager og desserter udvikles.
Det er her, ideer og recepter til nye produkter og marcipankvaliteter udvikles. Og det er i fagcentret at tusindvis af opskrifter på kager, bagværk, konfekt og desserter gennem årene er udviklet til forbrugerne, bagerne, konditorerne, kokkene og fagskolerne.
Chefkonditor Ronnie Holmen har selv store forventninger til de faglige udfordringer, som giver ham mulighed for at præge og udvikle det søde køkken og hele kage- og dessertuniverset. Og personligt har Ronnie Holmen speciel interesse for to ting, når kager og desserter skal udvikles. Nemlig smag og præsentation.
Som uddannet konditor, chocolatier og dessertkok har Ronnie nemlig altid søgt at give kagerne og desserterne et blikfang og udtryk, der pirrer vores sanser og giver os lyst til at smage. Og hvor smagsnuancer, ingredienser og råvarer i kagen og desserten spiller fint sammen med en lækker og indbydende præsentation.
Odense Marcipan A/S