Salg af pizzaselskab?

I forsøget på at blive et mere rendyrket kødselskab overvejer amerikanske Tyson Foods at sælge et datterselskab fra, som i stor stil producerer pizzabunde. En af verdens største kødvirksomheder, amerikanske Tyson Foods, har ifølge Financial Times hyret Goldman Sachs til at undersøge mulighederne for et frasalg af virksomheden TNT Crust, der producerer pizzabunde til den amerikanske fødevareindustri.

Overvejelserne omkring et salg sker som led i et forsøg på at skærpe forretningen i den mangegrenede og store Tyson-koncern.

TNT Crust har blandt andet to fabrikker i Green Bay i staten Wisconsin, hvor der bliver produceret delvist bagte pizzabunde.

Udover TNT Crust ejer Tyson Foods også selskabet Sally Grimes, som producerer tortilla-produkter. Det er i første omgang ikke en del af planen, at den virksomhed skal på nye hænder.
 
 
Ny topskat i fiskeriet

Fiskerne med de største kvoter skal betale mere i skat, mener¤et flertal udenom regeringen. Det forventes, at forslaget vil kunne medvirke til at indbringe 50-100 mio. kr. om året.

Simon Kollerup (S) , fiskeriordfører for Socialdemokratiet. Landets største fiskere skal fremover betale mere i skat af deres indtjening.

Det mener Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, SF og Alternativet, som jo er ivrigt kendt for højere skatter & afgifter for erhverv, der tjener penge!

"Dem, der har de største kvoter, skal betale den største promille. Det er et sundt princip, man kender fra den almindelige beskatning," siger Simon Kollerup, fiskeriordfører for Socialdemokratiet.

Sammen med et andet forslag om at opkræve flere penge håber Simon Kollerup, at forslaget vil kunne indbringe 50-100 mio. kr. om året.
 
 
 
Salmonella-mistanke på økologisk oksekød afblæst

Mistanke om forekomst af salmonella i et parti økologisk oksekød fra Gris Lam & Co fra Hedehusene, som i påsken blev kaldt tilbage fra Nemlig.com og Irma-butikker, er ifølge producenten blevet afblæst.

Lørdag aften udsendte Fødevarestyrelsen en pressemeddelelse, hvori der blev advaret om en mistanke om salmonellaforekomst i et parti økologisk hakket oksekød fra producenten Gris Lam & Co fra Hedehusene ved Roskilde.

Kødet, der var produceret 12. marts, og som var solgt i Irma-butikker og via Nemlig.com, blev kaldt tilbage af producenten, skrev Fødevarestyrelsen.

Ifølge Fødevarestyrelsen var det en af virksomhedens egenkontrolprøver, som viste mistanke om salmonella, men Gris Lam & Co afviser i en mail sendt til FødevareWatch, at der er mistanke om en salmonellaforekomst.

Ifølge virksomheden var prøven negativ.

Holdbarhedsdatoen for de varer, som er produceret 12. marts, er overskredet, og Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugerne til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller at kassere det, hvis det har fundet vej til fryseren.PRESSEN & POSTEN
 
05-04-2018 | Coop øger indtjeningen i et ellers stillestående 2017 marked. I 2017 voksede Coops omsætning dog kun med 19 mio. kr., så lykkedes det alligevel detailkoncernen at øge indtjeningen markant. Fratrukket en række engangsindtægter når koncernen dog ikke helt deres målsætning for året. (MEALS)

05-04-2018 | Bæchs Conditori rydder igen ud i bagværk og hæver derved bundlinjen. Sortimentet af deres dybfrosne kager får ganske vist bundlinjen hos Bæchs Conditori til at stige, men resultatet er dog stadig en del fra selskabets ønskelige niveau. (MEALS)
 
 
04-04-2018 | Hjem-Is i minus.< En sommer, der aldrig rigtig kom, var sammen med højere råvarepriser og et stort opkøb med til at trække resultat i rødt. (MEALS)
 
 
 
03-04-2018 | Kohbergs nye design blev for første gang præsenteret på Foodexpo i Herning. Kohberg introducerer en ny hjemmeside, der er skabt over en ny designlinje, der også blev præsenteret på Foodexpo. Tanken med det nye design er at møde gæster ind i et helt særligt Kohberg-univers. Det er fortællingen om vores sønderjyske rødder, vores traditionelle håndværk og vores passion for godt brød, der kommer til udtryk i en overordnet linje. (MEALS)

03-04-2018 | Arla sælger stort ud i sit europæiske marked. Mejerikoncernen sælger nu specialostefabrik til tysk konkurrent kort efter nyheden om rekordunderskud i det tyske datterselskab i 2016. (MEALS)
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?