03-05-2017 | Godt gået. Danmarks bedste konferencecenter Hornstrup Kursuscenter ved Vejle er for imponerende femte år i træk kåret som:

Årets Konferencecenter!

Prisen uddeles af sammenslutningen Danske Konferencecentre, der har 77 af landets mest spændende konferencesteder som partnere. Konkurrencen er hård, og det sætter Hornstrups endnu mere i relief, at det er gæsternes evalueringer, der danner grundlaget for udmærkelsen.

"Hvis ikke det var så imponerende, ville man måske kalde det trivielt. Men det er en meget fornem præstation af Hornstrup Kursuscenter. At man fem år i træk kan tage prisen som Årets Konferencecenter, er simpelthen enestående," siger direktøren for sammenslutningen Danske Konferencecentre Marlene H. Sylvester-Hvid, og fortsætter:

"Et af kravene til partnerne i Danske Konferencecentre er, at samtlige gæster bliver bedt om at evaluere deres oplevelse omkring service, faciliteter, forplejning osv. De tusindvis af bedømmelser er både med til at sikre et højt, ensartet kvalitetsniveau blandt de 77 konferencesteder i vores sammenslutning og til at give et meget solidt datagrundlag for den årlige kåring af Årets Konferencecenter".
MEALS
 
 
02-05-2017 |Arla vil være større i Kina.I forsøget på at firedoble salget i Kina inden for en kort årrække arbejder Arla på at starte fabrik¤& produktion i landet.

Med både fabrik & produktion i Kina regner Arla med at kunne firedoble salget inden 2021, skriver Børsen. Derudover nævnes, at udmeldingen kommer omkring ni år efter den omfattende melaninskandale, hvor kinesisk mælk var forgiftet med melanin. En skandale, der dræbte flere spædbørn, og lagde Arlas daværende jointventure-fabrik med Mengniu øde i månedsvis.

Det har dog ikke skræmt Arla, lyder det fra koncernens direktør i Kina og Sydøstasien, Jesper Colding. "Jeg forventer helt klart, at vi realiserer det, men på nuværende tidspunkt kan jeg kun komme med generelle betragtninger om etablering af egen produktion i Kina eller andre steder i Asien.
MEALS
 
 
01-05-2017 | De røde partidronninger som skulle være krumtappen i en eventuel rød regering, ser sig ikke i stand til at tale for "folket" den 1. maj i Fælledparken, hvor LO forventer 100.000 mennesker til stede? De sejrsikre røde parti-dronninger overlader scenen til for de fleste fremmødte ret ukendte kandidater.

Hverken Socialdemokratiets Mette Frederiksen, SF's Pia Olsen Dyhr eller Enhedslistens Pernille Skipper har prioriteret deres indsat med at holde taler på hovedscenen ved Danmarks største 1. Maj-fest.

De bortforklarer deres fravalg med, at de hellere vil give ordet i Fælledparken til nogle opstillede kandidater ved efterårets kommmunalvalg.
 
Hovedtalerne bliver leveret af overborgmester Frank Jensen (S), Sisse Marie Welling (SF), Ninna Hedeager Olsen (EL), Lizette Risgaard (LO) og Bente Sorgenfrey (FTF).
MEALS
 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?