Lars Birger Nielsen/DJ/PF 
Merrild Coffee Systems i Kolding har på rekordtid gennemført ISO 9001:2000/HACCP-certificeringer foretaget ved Dekra ApS. Den markedsledende virksomhed inden for kaffebranchen med de vekslende kvalitetsprodukter er den første i sin branche herhjemme, der kan skilte med disse certificeringer.

De virksomheder der kan levere veldokumenterede produkter og handlinger i forbindelse med deres virksomhed, står forrest i konkurrencen om kundernes gunst. Kunderne ønsker i stigende grad at vide præcist, hvad deres leverandør foretager sig fra gang til gang, hvor de køber råvarerne, hvordan de behandler dem, hvorledes forsyningssikkerheden sikres, hvilken service de kan forvente m.m.

Merrild er som sagt den første virksomhed i den hjemlige kaffebranche, der har opnået certificeringer og tilmed på rekordtid. Blot 17 uger medens en normal procedure siger fire til fem gange så lang tid.

Først og fremmest er det kunderne hos Merrild, der får glæde af certificeringerne. Offentlige og private kunder vil fremover opleve et endnu mere trimmet og kundeopmærksomt Merrild Coffee Systems.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?