Oktober måneds internet spørgsmål til vore læsere lød 
Har De madpakke med på arbejde? 
Resultat: 50% JA 
50% NEJ 
Der var virkelig mange som tog del i besvarelsen, og alligevel blev resultatet præcis lige mange til hver side.

Det må siges at være et fantastisk flot resultat for den gode gamle danske madkultur om, at man i stor udstrækning ønsker madpakken hjemmefra.

Mor, konen eller manden har jo smurt den!

I de senere år ydes der større og større tilskud eller lempeligere forpagtningsvilkår til kantiner i såvel den private som offentlige sektor, køkkenerne bliver indrettet efter alle kunstens regler, personalebeklædningen er højeste mode, kokke og økonomaer står for madlavningen og disker op med varmt og koldt og anretterbordet bugner med fade med mad.

Der kan ses marinerede sild, karrysild med hårdkogte æg, ål i gele, skinke med røræg, flæskesteg med rødkål, leverpostej med svampe og bacon, æbleflæsk, mange slags skiveskåret pålæg, salater, græske frikadeller, grønne salatblandinger, dressinger, flere slags ost og vindruer, hjemmebagt brød etc etc ...og alligevel sidder de halve af medarbejderne med deres egen madpakke.

Er forklaringen i bund og grund den enkle, at man bliver træt af købemad?

Vi henviser til et par tidligere artikler: 2/2001 Al fastfoods moder: Madpakken, 42/2002 USA har de bedste kantiner

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?