Bogmessen i Forum er en stor succes for kogebogsforfattere. Årsagen til det store salg af kogebøger er sandsynligvis, at nutidens unge ikke hjemmefra eller i skolen lærer at lave komplicerede eller blot let komplicerede retter. Det går mere på hurtige frembringelser. Men når de unge har fået eget hjem og vil invitere venner eller familie til, skal vi sige "rigtig" middag, så mangler de viden om råvarer, mål & portioner, stege- og kogetider, anretning, drikkevarer. Faktisk dét husmødre i "gamle dage" kunne på fingrene,

- men så tager de kogebøgerne frem.

Kigger man lidt nøje efter i kogebøgerne fra de sidste 30-40 år, så viser det sig hurtigt, at der ikke er meget "nyt" i opskrifterne fra den ene kogebog til den anden. Der er kun små variationer i råvarer, tilberedning, anretning og servering. Det er naturligvis også vanskeligt hele tiden at "opfinde" noget egentlig nyt om suppe, steg og is og andre andre meget anvendte middagsretter.

Alligevel står køberne på nakken af hinanden for at skaffe sig kogebog nummer 10, 20 eller 40 i rækken. Måske i høj grad fordi kogebogsforfattere optræder på tv, hvor de viser, at de kan få gryder, potter og pander til at koge og sprutte, mestrer hurtighakning & hurtigsnak og alt sammen på en og samme tid.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?