TEMA messen i Bella Center i februar 2003 har så megen vind i sejlene, at arrangørerne kan melde alt udsolgt i afsnittet for fødevarer. Og om messens besøgende har vi fået indtryk af, at her også er ved at være "tilpas" med tilmeldinger.

Vi er naturligvis lidt kede af, at vi ikke kunne opnå en link-aftale med Bella Center om TEMA 2003, idet vi utvivlsomt har det største antal hjemmesidebesøg inden for fødevarer i professionel regi, og en læserkreds som daglig totalt varetager flest måltider i Danmark.

Udstillingschef Bo Rasmussen siger i en pressemeddelelse, "TEMA 2003 vil overgå sig selv". Det kan han vist også roligt fastslå, når de røde lygter, tre måneder før udstillingen åbner, i det store og hele er tændt.

Der afholdes som sædvanligt på messedagene en del fagkonkurrencer, som utvivlsomt vil tiltrække et stort publikum. Som noget nyt har Bella Center bedt trendbureauet PEJ Gruppen om at give sine bud på catering trends. Bureauet har fremsat en række opsigtsvækkende påstande, som vi i hvert fald tager med forbehold, idet vi ikke husker mange eksempler fra PEJ Gruppens forudsigelser, som er blevet til virkelighed. Men PEJ fremsætter almindeligvis sine trend-overskrifter så tilpas "runde", at man næsten altid senere kan sige: "Som vi forudsagde".

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?